>> openBD
 ↑ Display a title and locations.

食品の安全性と品質表示

Format:
Book
Responsibility:
日本農業市場学会編
Published:
東京 : 筑波書房, 2001.10
Description:
222p ; 21cm
ISBN:
9784811902159 [4811902157]  CiNii Books  Webcat Plus  Google Books
Authors:
日本農業市場学会 <DA06772968>  
Catalog.Bib:
BA54003356
Notes:
編集責任者: 甲斐諭, 飯澤理一郎
執筆: 飯澤理一郎, 矢野泉, 小林茂典ほか
Holding items in this series
Loading
Holdings
Loading availability information
Materials with similar titles

Similar Items:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

日本フードスペシャリスト協会

建帛社

柳沢, 文徳(1918-)

日本放送出版協会

日本フードスペシャリスト協会

建帛社

エヌ・ティー・エス編集企画部, 熊谷, 進, 杉山, 純一, 大谷, 貴美子(1951-), 泉, 秀実, 藤田, 哲(1929-), 宮武, 和孝, 小崎, 俊司, 森, 信二, 阿部, 一博(1948-), 足立, 泰二

エヌ・ティー・エス

嘉田, 良平(1949-)

放送大学教育振興会

牧之段, 保夫, 坂口, 守彦(1938-)

恒星社厚生閣

横山, 理雄(1932-), 中山, 秀夫(1930-), 葛良, 忠彦

幸書房

食品表示研究会

中央法規出版

International Food Biotechnology Council, 粟飯原, 景昭(1927-)

建帛社

中野, 一新(1940-), 杉山, 道雄(1936-)

筑波書房

石倉, 俊治(1932-)

南山堂